Creare Site Web

Creare Site Web

Creare Magazin Online

Creare Magazin Online

Mentenanta Site Web

Mentenanta Site Web

Marketing

Marketing

Copywriter

Copywriter

Esti Gata Sa Lucrezi Impreuna Cu Noi?

Aici ai Raspuns

Intrebari Frecvente

Avem asteptarea de la client sa ofere continutul text, imagini, video. Clientul cunoaste directia afacerii pe care o detine. Daca totusi clientul nu are timp pentru crearea de continut, oferim si servicii de Copywriting prin care realizam noi continutul. Pentru mai multe detalii despre servicul de Copywriting, apasa aici.

Este dificil să se ofere un preț fix pentru dezvoltarea unui site web, deoarece costul poate varia semnificativ în funcție de particularitățile și necesitățile specifice ale proiectului. În general, însă, prețul de pornire pentru dezvoltarea unui site web simplu începe de la aproximativ 500 de euro. Cu toate acestea, dacă proiectul implică mai multe funcționalități sau caracteristici complexe, precum platforme de comerț electronic sau integrarea cu alte sisteme și servicii, atunci costurile pot fimai ridicate.

Durata de creare a unui site web poate varia semnificativ în funcție de complexitatea proiectului și de necesitățile specifice ale clienților. În general, timpul de dezvoltare a unui site web simplu poate fi de aproximativ o săptămână, în timp ce proiectele mai complexe, cum ar fi cele cu funcționalități avansate sau personalizate, pot dura până la o lună sau chiar mai mult.

Da, oferim servicii de redesign site web. Echipa noastră de specialiști în dezvoltarea site-urilor poate revizui și restructura site-ul dvs. existent pentru a îmbunătăți aspectul, funcționalitatea și experiența utilizatorului. Redesign-ul site-ului poate include o gamă largă de servicii, inclusiv optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), îmbunătățirea interfaței utilizatorului, actualizarea conținutului și funcționalităților site-ului și multe altele