Mentenanta

CARE ESTE

Avantajul Tau

Site-ul dumneavoastra are nevoie de actualizari constante de securitate si software pentru a ramane protejat impotriva atacurilor cibernetice si pentru a functiona intr-un mod optim.

Ne angajam sa va protejam prin actualizarea recurenta la cele mai recente versiuni de software.

Calitatea cea mai importanta a unui site este capacitatea lui de functionare 24/7. Monitorizam uptime-ul pentru a ne asigura ca site-ul este functional, iar in cazul aparitiei unei erori intervenim imediat in remedierea sa.

Pierderea datelor dumneavoastra poate avea consecinte grave pentru afacere, de aceea oferim backup-uri automate ale site-ului pentru a ne asigura ca datele dumneavoastra sunt intotdeauna protejate si accesibile in caz de orice neplacere. In plus, backup-urile regulate asigura ca datele importante sunt intotdeauna actualizate

Acest serviciu asigura asistenta tehnica pentru remedierea eventualelor probleme intr-un mod eficient. Echipa noastra va fi disponibila intotdeauana pentru a va oferi suportul necesar.

Etape De Lucru

Identificam Nevoile

Evaluarea site-ului web existent, identificarea problemelor si a posibilelor imbunătatiri.

Dezvoltam

Transformam in realitate cerintele si dorintele dvs., iar pentru a ne asigura ca totul decurge conform planului, lucram impreuna cu tine.

Monitorizam

Vom trece rezultatul printr-o serie de teste periodice.

Programeaza o intalnire!