Copywriter

Cu un copywriter web bun, afacerea ta va străluci pe ecranul tuturor.
MAI MULTE DETALII

Ce Putem Face?

 Serviciul nostru de creare de conținut îți va oferi texte de calitate care să atragă și să țină atenția vizitatorilor site-ului tău web. Echipa noastră de experți în copywriting va crea texte care să reprezinte afacerea ta în cel mai bun mod posibil, să fie ușor de citit și să transmită mesajul tău într-un mod eficient.

Serviciul nostru de optimizare SEO îți va ajuta afacerea să fie găsită mai ușor în motoarele de căutare. Echipa noastră de experți va optimiza textele de pe site-ul tău web pentru a se conforma celor mai noi practici și tehnologii de optimizare a motoarelor de căutare, astfel încât să obții o poziție mai bună în rezultatele căutărilor.

Oferim servicii de revizuire și editare a textelor existente de pe site-ul tău web pentru a le face mai clare, mai concise și mai eficiente. Echipa noastră de editori și revizori de texte va îmbunătăți gramatica, sintaxa și stilul textelor de pe site-ul tău web, astfel încât să transmită mesajul tău într-un mod clar și precis.

Oferim servicii de creare de landing pages pentru a crește conversiile pe site-ul tău web. Echipa noastră va crea landing pages personalizate pentru campaniile tale de marketing online, astfel încât să poți atrage și să convertești mai mulți clienți.

Etape De Lucru

Planificam

In aceasta etapa discutam si analizam proiectul tau. Venim cu solutii pentru atingerea scopurilor tale.

Dezvoltam

In aceasta etapa, pe baza detaliilor stabilite impreuna, cerintelel tale devin realitate.
In stadiul ultim de finalizare, site-ul tau va trece printr-o serie de teste pentru a ne asigura de accuratetia acestuia.

Mentenanta

Pentru ca site-ul tau sa functioneze corect, oferim servicii de mentenanta prin care putem aduce actualizari site-ului tau.

Contacteaza-ne!